Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det gav anledning til stor nysgerrighed i restaurationsbranchen, da en af tidens største, unge talenter, Anika Madsen, i november 2022 sagde sit job op uden at fortælle, hvad hun skulle i stedet.
Først nu røber hun, hvad der trak hende bort fra sin post som køkkenchef på Restaurant Fasangården i København, nemlig et job i Norge. Hun er blevet headhuntet til at skabe en spektakulær, flydende gourmetrestaurant i Hardangerfjorden, som ligger syd for Bergen på linje med Oslo.
I et landskab domineret af fjorde, bjerge og gletsjere flyder en kæmpe, skinnende, dobbeltkurvet ellipsoide, der formmæssigt er inspireret af et fiskeøje og finansieret af lakseproducenten Eide Fjordbruk.
Konstruktionen bærer navnet Salmon Eye, vægten er 1256 ton, diameteren er 25 meter, og Salmon Eye rummer også meget snart en gourmetrestaurant med Annika Madsen ved roret.
Læs hele historien på borssen.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025