Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selv med Mads Søndergaard som køkkenchef og med en fortid på kokkelandsholdet og flere danske Michelin-restauranter, kunne det ikke løbe rundt for Bistro17 i Køge. Det skriver Finans.dk.
I Statstidende fremgår det at selskabet ikke har været i stand til at betale sine forpligtelser og bl.a. har været blevet ramt af stigende omkostninger til energi og råvarer. Samtidig har det ikke været muligt at tilbagebetale coronalån.
I seneste regnskab tabte Bistro17 mere end to mio. kr. efter skat. Også selskabet bag Bistro 17, som er ejet af Ertugrul Karahan, har tabt millioner. Selskabets har nemlig en negativ egenkapital på 4,2 mio. kr.
Forud for konkursen havde Bistro17 20 medarbejdere. De er ifølge kuratoren alle suspenderet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025