Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Interessen og ikke mindst købelysten for de plantebaserede kødalternativer står i stampe.
Sådan er den umiddelbare konklusion på baggrund af en undersøgelse, analyseinstituttet Wilke har lavet for FødevareWatch.
Én procent flere end for et halvt år siden køber plantebaserede varer en enkelt gang om måneden, mens en procent færre køber de samme produkter flere gange om måneden. Ellers er købslysten komplet uændret, viser undersøgelsen.
Undersøgelsen er blevet lavet for sjette halvår i streg, og den umiddelbare dom - en branche med en stagneret forbrugerskare - flugter med, hvad de største aktører herhjemme fortalte til FødevareWatch for et halvt år siden.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025