Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nu afslører et nyt regnskab, hvor meget ejerne af Skagen Fiskerestaurant i Aalborg har sat til på det mislykkede restauranteventyr. Det skriver Nordjyske.

Skagen Fiskerestaurant på Budolfi Plads havde sidste år et underskud på 2,3 millioner kroner. Det største underskud siden åbningen. Også de to forgangne år tabte restauranten penge.

På de tre år, som restauranten nåede at holde åbent, led den et samlet underskud på næsten 3,5 millioner kroner.

Dermed blev den aldrig en god forretning for ejer Jesper C. Winter, der åbnede restauranten på cirka samme tidspunkt, som coronakrisen ramte. Siden fulgte energikrise og tårnhøje råvarepriser.

Læs hele artiklen på nordjyske.dk

Bouillon trodser kritik og udvider

Torben Klitbos restaurantkæde Bouillon har vækst og udvidelse i sigte, selvom flere konkurrenter kopierer konceptet og kritikken har været højlydt.

Log ind