Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter et nogle svære år med nedlukninger, stigende konkurrence på burgermarkedet, personalemangel og senest stigninger på råvarer, er det lykkedes for burgerkæden Cocks & Cows at holde skruen i vandet og levere et næsten fordoblet overskud i 2022 set i forhold til 2021.
I årsregnskabet for 2022 kunne burgerkæden præsentere et overskud på 5,9 mio. kr. mod 3,1 mio. kr. i 2021. Omsætningen offentliggøres ikke som følge af ejerskabet, men bruttofortjenesten tog også et godt nøk op og steg fra 23,9 mio. til 35,5 mio. kr., skriver Fødevarewatch.
Burgerkæden var blevet en del af den burgerkrig, der for få år siden ramte det københavnske restaurantmarked, hvor nye burgerkoncepter skød op i øst og vest, men det har man nu gjort op med.
Læs hele artiklen på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025