Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter et nogle svære år med nedlukninger, stigende konkurrence på burgermarkedet, personalemangel og senest stigninger på råvarer, er det lykkedes for burgerkæden Cocks & Cows at holde skruen i vandet og levere et næsten fordoblet overskud i 2022 set i forhold til 2021.
I årsregnskabet for 2022 kunne burgerkæden præsentere et overskud på 5,9 mio. kr. mod 3,1 mio. kr. i 2021. Omsætningen offentliggøres ikke som følge af ejerskabet, men bruttofortjenesten tog også et godt nøk op og steg fra 23,9 mio. til 35,5 mio. kr., skriver Fødevarewatch.
Burgerkæden var blevet en del af den burgerkrig, der for få år siden ramte det københavnske restaurantmarked, hvor nye burgerkoncepter skød op i øst og vest, men det har man nu gjort op med.
Læs hele artiklen på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025