Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en restaurationsbranche, der bl.a. er presset af generelle personaleudfordringer, får en række af morgendagens kokketalenter nu chancen for at vise sig frem og skabe en madoplevelse til gæsterne under Copenhagen Cooking. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Festivalen og Fiskerizakajaen bistår med en restaurant med alt, man skal bruge, faglig køkkensupport og den praktiske del med billetsalg og markedsføring. De unge kokke behøver kort sagt ikke andet end sig selv, sine hænder, nogle gode råvarer og en menu for at komme i gang. Billetsalget tilfalder den unge restauratør.
Det er mere end nogensinde før påkrævet, at unge, der drømmer om en fremtid som kok på en af landets restauranter eller endda går med en restauratør i maven, får støtte, rådgivning og klap på skulderen, så restaurantscenen fortsat kan blomstre og præsentere et tårnhøjt niveau mange år ud i fremtiden.
Copenhagen Cooking løber af stablen den 18.-27. august. Læs mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025