Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Oven på nogle svære år, der har barberet bundlinjen længere ned end i bund, er der nu bedring på menuen i restaurantkæden Flammen. I 2022 er der blevet lagt ti millioner kroner på bundlinjen, som atter blev farvet sort med et overskud på 6,2 millioner kroner mod et underskud, der de seneste to år har beløbet sig til et samlet minus på 21 millioner kroner. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Flammens adm. direktør, Piet Klein, fortæller, at 2023 også tegner sig til at blive et stærkt år, hvor fremgangen allerede nu tegner sig til at være 20 procent i forhold til 2022 og ti procent i forhold til budgettet.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025