Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For tredje år i træk måtte ejeren bag restaurantkæden Jensens Bøfhus, Jensen’s Food Group, i 2022 tage sig til takke med et tocifret millionunderskud efter skat, skriver Fødevarewatch.
Minus 60,7 mio kr. lød den endelige bundlinje på sidste år – knap det dobbelte af underskuddet for 2021.
Resultatet bringer det samlede tab for Jensen’s Food Group-koncernen op på 134 mio. kr. for de sidste tre regnskabsår.
”2022 har i nogen grad været påvirket af efterdønninger af Covid 19 med nedlukning og restriktioner af koncernens aktiviteter samt råvareprisstigninger og inflation som følge af krigen i Ukraine, hvilket har påvirket koncernens indtjening, da man ikke har kunnet dække alt via prisstigninger,” lyder forklaringen fra ledelsen i regnskabet.
Resultatet, der kaldes ”stærkt utilfredsstillende”, betyder, at egenkapitalen i selskabet går i et minus på 6,8 mio. kr. ved årets udgang. I starten af 2022 lå den i et plus på 10,8 mio. kr.
Læs hele artiklen på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Restaurantchef på Søllerød Kro er gået bort
05-08-2025
-
Italien indleder sag mod Trustpilot
05-08-2025
-
Just Eat lancerer "fri levering" med nyt koncept
05-08-2025
-
Europæiske hoteller kræver stor erstatning af Booking.com
05-08-2025
-
Dansk hotel kræver mio.-kompensation fra Booking.com
05-08-2025
-
Historisk badehotel i Hornbæk sat til salg for 47 mio. kr.
05-08-2025
-
Norrlyst sætter farten en smule ned
05-08-2025