Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For tredje år i træk måtte ejeren bag restaurantkæden Jensens Bøfhus, Jensen’s Food Group, i 2022 tage sig til takke med et tocifret millionunderskud efter skat, skriver Fødevarewatch.
Minus 60,7 mio kr. lød den endelige bundlinje på sidste år – knap det dobbelte af underskuddet for 2021.
Resultatet bringer det samlede tab for Jensen’s Food Group-koncernen op på 134 mio. kr. for de sidste tre regnskabsår.
”2022 har i nogen grad været påvirket af efterdønninger af Covid 19 med nedlukning og restriktioner af koncernens aktiviteter samt råvareprisstigninger og inflation som følge af krigen i Ukraine, hvilket har påvirket koncernens indtjening, da man ikke har kunnet dække alt via prisstigninger,” lyder forklaringen fra ledelsen i regnskabet.
Resultatet, der kaldes ”stærkt utilfredsstillende”, betyder, at egenkapitalen i selskabet går i et minus på 6,8 mio. kr. ved årets udgang. I starten af 2022 lå den i et plus på 10,8 mio. kr.
Læs hele artiklen på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025