Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Køkkenchef på Søllerød Kro Brian Mark Hansen var begejstret, da han hørte, at opgaven ved det prestigefyldte uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst, Bocuse d'Or var Feed the Kids - altså mad til børn, skriver Fagbladetfoa.dk.
Han var Danmarks deltager, og i slutningen januar vandt han guldmedalje sammen med kok Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel, der assisterede ham.
”Elisabeth og jeg er superdygtige kokke, og vi ville gerne vise, at man kan lave spændende mad til børn,” siger Brian Mark Hansen, der allerede har vundet en lang række priser i kokkefaget og har sørget for, at Søllerød Kro i hele hans tid som køkkenchef har haft Michelin-stjerner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025