Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Køkkenchef på Søllerød Kro Brian Mark Hansen var begejstret, da han hørte, at opgaven ved det prestigefyldte uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst, Bocuse d'Or var Feed the Kids - altså mad til børn, skriver Fagbladetfoa.dk.

Han var Danmarks deltager, og i slutningen januar vandt han guldmedalje sammen med kok Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel, der assisterede ham.

”Elisabeth og jeg er superdygtige kokke, og vi ville gerne vise, at man kan lave spændende mad til børn,” siger Brian Mark Hansen, der allerede har vundet en lang række priser i kokkefaget og har sørget for, at Søllerød Kro i hele hans tid som køkkenchef har haft Michelin-stjerner.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind