Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et nyt spisested på Guldsmeden Axel på Vesterbro har fokus på bæredygtig, økologisk og sund mad samt take-away. Bag Roots Market står Babette Weinert, der er datter af Guldsmeden Hotels’ ejere, Marc og Sandra Weinert, skriver MigOgKbh.dk.
Menuen hos Roots Market består af et udvalg af salater baseret på årstidens friske grøntsager, velsmagende dressinger og toppings. Derudover serverer de proteinkilder, som vegedeller og frikadeller med gris og kylling samt friske juicer – alt sammen økologisk, naturligvis.
“Vi er naturligvis primært planteorienterede af mange årsager, men først og fremmest af hensyn til klimaet – og det kød, vi serverer, er nøje udvalgt for at sikre maksimal dyrevelfærd, og det er også fritgående og økologisk,” fortæller Babette Weinert.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025