Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et nyt spisested på Guldsmeden Axel på Vesterbro har fokus på bæredygtig, økologisk og sund mad samt take-away. Bag Roots Market står Babette Weinert, der er datter af Guldsmeden Hotels’ ejere, Marc og Sandra Weinert, skriver MigOgKbh.dk.
Menuen hos Roots Market består af et udvalg af salater baseret på årstidens friske grøntsager, velsmagende dressinger og toppings. Derudover serverer de proteinkilder, som vegedeller og frikadeller med gris og kylling samt friske juicer – alt sammen økologisk, naturligvis.
“Vi er naturligvis primært planteorienterede af mange årsager, men først og fremmest af hensyn til klimaet – og det kød, vi serverer, er nøje udvalgt for at sikre maksimal dyrevelfærd, og det er også fritgående og økologisk,” fortæller Babette Weinert.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025