Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Pizza-eventyret fortsætter for vennerne. For få år siden gik kammeraterne Andreas Aarvig og Nikolaj Engell-Hansen på Marselisborg Gymnasiums innovationslinje. Idéen til den gode pizza og den gode stemning for gæsterne blev født.
Nu åbner de den tredje pizza-restaurant i Aarhus. Det sker i begyndelsen af marts på kanten til Godsbanen, skriver Århus Stiftstidende.
”Det her handler ikke om, at vi skal vokse sig større. Det handler om, at det er fedt at lave det, vi kan lide - og skabe os selv en voksenløn, vi kan leve af. Og så have en masse skønne unge ansatte”, siger Nikolaj Engell-Hansen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025