Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en hårdt presset branche må endnu en restaurant nu dreje nøglen om. Denne gang gælder det Fedet i Risskov, der eller har sørget for blandt andet klassiske franske brasserie- og bistroserveringer til sultne kunder, skriver Stiften.dk.
Ejeren Charlotte Pihlkjær Siebert, der startede restauranten med sin mand Carsten Siebert tilbage i 2013, har til RisskovLIV forklaret, hvorfor det er endt med en konkurs for Fedet.
”To år med corona efterfulgt af inflation og stigende priser har betydet, at vi har taget en beslutning om at lukke Restaurant Fedet. Vi overlevede corona, men vi kan mærke, at vores stamgæster holder mere på pengene, samtidig med at energipriser og indkøbspriser er steget. Det var en kamp, vi ikke gad kæmpe mere,” siger ejer Charlotte Pihlkjær Siebert til RisskovLIV.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025