Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kokken Eric Vildgaard, der lige er fyldt 40 år, var som ung ikke en type, man ville invitere på middag eller endsige lade sig bespise af, og han var for vred, forvirret og kriminel til at tænke langsigtet. Det skriver Børsen.dk.

Han var det, man må kalde et håbløst tilfælde som barn og ung, og alligevel fandt håbet vej ind i hans livshistorie, som han så rørende selv har fortalt til mange medier, efter at han modtog først én og så to michelinstjerner for Restaurant Jordnær, han ejer og driver sammen med sin kone, Tina Kragh Vildgaard, i Gentofte Hotel.

Michelinguiden beskriver Restaurant Jordnær således: “Eric Kragh Vildgaards faste menu byder på en række dristige, kreative og fantastisk belagte fiske- og skaldyrsretter. Råvarerne er af høj kvalitet, og luksusingredienser som kaviar og hummer spiller en fremtrædende rolle i de upåklageligt udførte retter. Tina overvåger den charmerende service i denne stilfulde og sofistikerede oase, som ligger gemt på et hotel, der er dygtigt drevet.”

Mange andre er enige med michelininspektørerne, for restauranten har som oftest fulde huse, og før nogen iler til tasterne for at booke bord, skal det nævnes, at man i så fald også skal finde vej til St. Moritz i Schweiz, hvor Jordnær har en vinter-pop up på Badrutt’s Palace Hotel.

Læs hele historien på børsen.dk – kræver login

Log ind