Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der stod en halvering af bundlinje såvel som driftsresultatet på menuen for Mash-ejeren, Copenhagen Concepts, men tallene fortsætter trods det med at ligge på den positive side. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Bundlinjen blev i året halveret fra positive 9,3 millioner kroner i 2021 til 4,8 millioner kroner, ligesom også driftsresultatet tog slag og svandt ind til 7,5 millioner kroner fra 14,1 millioner kroner året forinden. Et resultat, der i ledelsesberetningen betegnes som lavere end ventet.
Der er ikke afsat udbytte for regnskabsåret, og forventningen til resultatet før skat for indeværende regnskabsår, lyder på 7-9 millioner kroner. Copenhagen Concepts står foruden Mash bag restauranterne Bistro Sommerlier.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025