Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vi mangler kokke, forpagtere og køkkenassistenter, står der i mange jobopslag fra midt- og vestjyske spisesteder, som søger med lys og lygte efter folk til at lave mad.
På Struer Grand Hotel er ejer Jens Rysgaard ved at sige farvel til hotellets klassiske restaurant. Maden bliver fremover mere simpel som på en bar, fordi kokke er så stor en mangelvare.
”Vi laver et smallere menukort, men stadigvæk med gode råvarer, så det kan håndteres af færre personer i køkkenet”, siger Jens Rysgaard.
Jens Rysgaard er også næstformand i HORESTA Midtjylland, og fremtiden ser mørk ud.
”Det har været svært at rekruttere efter corona, og fremtidensudsigterne ser ikke meget bedre ud”, siger Jens Rysgaard til DR Midt & Vest.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025