Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I dag (tirsdag, red.) åbner Restaurant Koan med en koreansk inspireret tasting menu ved den københavnske havnefront efter to succesfulde pop-ups. Det skriver Migogkbh.dk.

Bag restauranten står Kristian Baumann, der tidligere var på gourmetrestauranten 108.

I tæt på tre år har Baumann og hans hold arbejdet på at forfine udtrykket og dykke længere ned i traditionelle teknikker og smagsindtryk for bedre at kunne forstå deres rejse.

“De sidste syv år er min nysgerrighed på mit fødeland Sydkorea blevet stærkere og i den forbindelse har jeg prøvet at drage ud på opdagelse i landet for at lære mere om kultur, historie, mennesker og traditioner,” siger Kristian Baumann og fortsætter:

At gå på opdagelse i gadekøkkenerne, templerne, barbecue-kulturen og det royale køkken er noget, som Kristian vil tage med sig resten af livet. 

Læs hele historien på migogkbh.dk

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind