Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
150 restauranter fra nær og fjern vil servere retter fra det nordiske køkken, når restaurantfestivalen Dining Week i ti dage slår dørene op for mere end 60.000 gæster i efterårsferien. Det skriver Dining Week i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
”Om så det er en musik-, teater- eller madfestival, så er fællesnævneren, at vi samles om en oplevelse, og nyder den i fællesskab”, siger stifter af Dining Week, Bjørn Beyer, og tilføjer:
”På landets restauranter bliver vi meget mere end bare mætte, og efter to år med mange nedlukninger er verden nu åben, og vi mærker, at lysten og trangen til at mødes hen over et bord med gode venner er enorm.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025