Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
150 restauranter fra nær og fjern vil servere retter fra det nordiske køkken, når restaurantfestivalen Dining Week i ti dage slår dørene op for mere end 60.000 gæster i efterårsferien. Det skriver Dining Week i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
”Om så det er en musik-, teater- eller madfestival, så er fællesnævneren, at vi samles om en oplevelse, og nyder den i fællesskab”, siger stifter af Dining Week, Bjørn Beyer, og tilføjer:
”På landets restauranter bliver vi meget mere end bare mætte, og efter to år med mange nedlukninger er verden nu åben, og vi mærker, at lysten og trangen til at mødes hen over et bord med gode venner er enorm.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025