Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da Sofie Rosa Randall tiltrådte stillingen som køkkenchef i kantinen hos Kopenhagen Fur var det for at indløse billet til den grønne rejse, som Jespers Torvekøkken er på, og skabe en tydelig, ”grøn” forandring hos Kopenhagen Fur. Det krævede meget dialog, inspiration og nærværende værtskab hver dag, at hjælpe de spisende i kantinen hos Kopenhagen Fur i en mere klimavenlig og grøntsagsorienteret retning. Men det lykkedes.

Nu har hun og kantinen vundet Kantineprisen 2022, som Landbrug & Fødevarer uddeler.

”Jeg er meget ambitiøs i mit arbejde. Jeg elsker at være kok, for jeg elsker at lave mad. Jeg elsker den udvikling, der er i jobbet hos Jespers Torvekøkken, og jeg elsker de muligheder, der er, for faglig sparring og udvikling. At vinde så stor en pris som Kantineprisen er en kæmpe anerkendelse, især fordi jeg ikke er så gammel i gårde endnu,” fortæller Sofie Rosa Randall med et smil på læben.

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Log ind