Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I dag er der ny mand i chefstolen for Jespers Torvekøkkens nationale kantinedivision. Af en pressemeddelelse fremgår det, at kantineselskabet har hentet Anders Stengaard Leer, der har mange års operationel, taktisk og strategisk erfaring med detailsektoren, ind til stillingen, skriver FødevareWatch.dk.
Den erfaring skal nu bruges i Jespers Torvekøkken, hvor han skal bidrage til selskabets vækst på kantinemarkedet samt realisere kantinevirksomhedens bæredygtighedsstrategi, hedder det.
”Noget af det, der tiltaler mig ved Jespers Torvekøkken, er den pioneragtige ånd, der hersker i organisationen. Dens ’ansvarligheds-purpose’ vægtede højt, da jeg sagde ja til jobbet. Det er dragende at møde en ejer, for hvem dette formål betyder så meget. Det gjorde indtryk på mig og jeg ser virkelig, at det er forankret i virksomheden,” lyder det fra Anders Steengaard Leer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotelopkøb i København til en milliard kroner
01-05-2025
-
Kølpin Hotels sælger strandhotel i strategisk skifte
01-05-2025
-
Schackenborg Slot bliver en del af hotelkæde
01-05-2025
-
Direktørskifte på Ruths Hotel efter seks år
01-05-2025
-
Stiftere bag kendt tøjmærke køber hotel i København
01-05-2025
-
Historisk slot på Lolland kan blive feriecenter
01-05-2025
-
Mangel på arbejdskraft presser turistbranchen i Vestdanmark
01-05-2025