Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I dag er der ny mand i chefstolen for Jespers Torvekøkkens nationale kantinedivision. Af en pressemeddelelse fremgår det, at kantineselskabet har hentet Anders Stengaard Leer, der har mange års operationel, taktisk og strategisk erfaring med detailsektoren, ind til stillingen, skriver FødevareWatch.dk.
Den erfaring skal nu bruges i Jespers Torvekøkken, hvor han skal bidrage til selskabets vækst på kantinemarkedet samt realisere kantinevirksomhedens bæredygtighedsstrategi, hedder det.
”Noget af det, der tiltaler mig ved Jespers Torvekøkken, er den pioneragtige ånd, der hersker i organisationen. Dens ’ansvarligheds-purpose’ vægtede højt, da jeg sagde ja til jobbet. Det er dragende at møde en ejer, for hvem dette formål betyder så meget. Det gjorde indtryk på mig og jeg ser virkelig, at det er forankret i virksomheden,” lyder det fra Anders Steengaard Leer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025