Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I dag er der ny mand i chefstolen for Jespers Torvekøkkens nationale kantinedivision. Af en pressemeddelelse fremgår det, at kantineselskabet har hentet Anders Stengaard Leer, der har mange års operationel, taktisk og strategisk erfaring med detailsektoren, ind til stillingen, skriver FødevareWatch.dk.
Den erfaring skal nu bruges i Jespers Torvekøkken, hvor han skal bidrage til selskabets vækst på kantinemarkedet samt realisere kantinevirksomhedens bæredygtighedsstrategi, hedder det.
”Noget af det, der tiltaler mig ved Jespers Torvekøkken, er den pioneragtige ånd, der hersker i organisationen. Dens ’ansvarligheds-purpose’ vægtede højt, da jeg sagde ja til jobbet. Det er dragende at møde en ejer, for hvem dette formål betyder så meget. Det gjorde indtryk på mig og jeg ser virkelig, at det er forankret i virksomheden,” lyder det fra Anders Steengaard Leer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025