Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I dag er der ny mand i chefstolen for Jespers Torvekøkkens nationale kantinedivision. Af en pressemeddelelse fremgår det, at kantineselskabet har hentet Anders Stengaard Leer, der har mange års operationel, taktisk og strategisk erfaring med detailsektoren, ind til stillingen, skriver FødevareWatch.dk.

Den erfaring skal nu bruges i Jespers Torvekøkken, hvor han skal bidrage til selskabets vækst på kantinemarkedet samt realisere kantinevirksomhedens bæredygtighedsstrategi, hedder det.

”Noget af det, der tiltaler mig ved Jespers Torvekøkken, er den pioneragtige ånd, der hersker i organisationen. Dens ’ansvarligheds-purpose’ vægtede højt, da jeg sagde ja til jobbet. Det er dragende at møde en ejer, for hvem dette formål betyder så meget. Det gjorde indtryk på mig og jeg ser virkelig, at det er forankret i virksomheden,” lyder det fra Anders Steengaard Leer.

Læs hele historien her.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind