Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En 120-årig epoke sluttede abrupt lørdag aften. Da dagens sidste gæster blev bespist, drejede den historiske restaurant og vinstue Sans Souci på Frederiksberg nøglen om. Det meddeler restauranten i et opslag på Facebook, skriver TV2 Lorry.
”Det har været så hård en beslutning, og det er med blødende hjerte, at vi meldte det ud i dag. Vi har aldrig haft så mange gæster og fulde huse, men selv med fuld booking kan det ikke løbe rundt. Corona var hård, og oven i det er der de stigende priser i samfundet på alt fra energi til fødevarer. Og så er vores husleje for nylig steget så voldsomt, at vi nu ikke længere kan få det til at hænge sammen,” siger ejer Carsten Vinding til TV 2 Lorry.
På fransk betyder Sans Souci uden bekymringer, men bekymringsløs har de seneste måneder, ja faktisk år, bestemt ikke været for ejeren bag den historiske restaurant på Frederiksberg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025