Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurant Alchemist på Refshaleøen, KOKS på Grønland og tre danske kokke spiller alle centrale roller i den nordeuropæiske finale i verdens største konkurrence for unge kokke, der for første gang afholdes i København. 

Magnus Brandenburg Carlsen, souschef på Restaurant Alchemist, er den danske deltager, Rasmus Munk, Alchemist medejer og køkkenchef, er hans mentor og køkkenchef Kamilla Seidler fra Restaurant Lola er det danske islæt blandt de 5 dommere.

 Young Chef afholdes i år for femte gang, og er en international konkurrence for unge kokke, der arrangeres af S. Pellegrino - der også er hovedsponsor for World 50 Best Restaurants og sponsor for Bocuse d’Or - samt det internationale gastronomiske magasin Fine Dining Lovers.

”Jeg lever lige nu min drøm hver dag, og det tager jeg ikke for givet. Jeg vil gerne være med til at forme gastronomien, sætte mit personlige aftryk og gøre verden til et bedre sted via gastronomien”, siger Magnus Brandenburg Carlsen.

Regionalfinalen er opdelt i følgende begivenheder

  • Young Chef konkurrencen med 15 deltagere, der finder sted hele mandag og tirsdag fra kl. 7.
  • Fine Dining Lovers Brain Food Forum, tirsdag 25. oktober 15.00-16.30.
  • Prisoverrækkelse, tirsdag 25. oktober, 19.30-20.00
  • Gallamiddag, tirsdag 25. oktober 20.00-22.30

Således forløber Young Chef international fra start til slut

Programmet i København opdateres løbende her

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind