Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En historisk restaurant på Frederiksberg genopstår måske. Den 120 år gamle restaurant og vinstue Sans Souci nåede blot at være lukket to dage, før de tidligere ejere, Jakob Blom og Kristian Willumsen, kom den til undsætning, skriver TV2 Lorry.
De drev Sans Souci fra 2014 og frem til 2019, hvor Carsten Vinding overtog restauranten. De ejer i forvejen Promenaden og Frederiksberg Smørrebrød.
”Da vi solgte restauranten i tidernes morgen, havde vi indtrædelsesret, så hvis det skulle gå galt, kunne vi komme tilbage igen. Men vi skal også have lov til at komme tilbage igen. Det er ikke os, der træffer den endelige beslutning. Det er udlejeren, da det er deres lejemål. Så tingene skal lige falde på plads,” fortæller Jakob Blom.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025