Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Allan Schultz var en af de bærende kræfter bag nogle af Københavns største gastronomiske institutioner i 1990’erne og 2000’erne blandt andet som en af drivkræfterne bag Københavns absolutte in-sted KONRAD og som køkkenchefen, der satte retningen for Café Victor, skriver MigOgKbh.dk.
Efter knap et årti væk fra gastronomien vender københavnerkokken nu tilbage med den ambitiøse restaurant Parsley Salon, som åbner tirsdag 8. november på Hellerup Parkhotel.
”Efter nogle år med Dagens Måltid (nu Homemate) kunne jeg mærke, at jeg havde lyst til at komme tilbage til fine dining. Jeg overtog lokalerne til Parsley Salon lige inden Corona, så mens jeg ventede på, at det hele normaliserede sig, startede jeg projektet ”Legendernes Aften”, hvor jeg inviterede branchens legender.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025