Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ægteparret Sherzad Anderakht og Kristina Jørgensen står i spidsen for Restaurant Vildmose i Øster Hurup. Som så mange andre har restauranten oplevet et par turbulente corona-år præget af restriktioner og nedlukninger i kortere eller længere perioder. Men faktisk er det lykkedes Restaurant Vildmose at vækste i den ellers udfordrende og uforudsigelige periode, skriver Ligeher.nu/Himmerland.
”Vi har fordoblet vores omsætning de seneste par år. Det skyldes, at corona-udfordringerne fik os til at satse helhjertet på take-away, og det er blevet en bragende succes, som er fortsat selv i de perioder, hvor vi har haft helt normalt åbent i restauranten,” fortæller Sherzad Anderakht.
Nøglen til Restaurant Vildmoses succes skal måske først og fremmest findes hos de lokale, hvor opbakningen er rigtig flot. Der er mange trofaste stamgæster, lyder det.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025