Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Igennem de sidste flere end 25 år har Britta Ehmsen haft stor succes med at servere god mad for de mange gode trofaste kunder, og de turister der har besøgt Restaurant Backhaus i Ribe, skriver JV.dk. Men nu bliver det fremover Bente Schmidt der skal løfte arven, og hun har papirerne i orden, idet hun er uddannet på Hotel Dagmar.
”Jeg har været vild med Backhaus, helt siden jeg stod i lære på Hotel Dagmar. Så jeg glæder mig helt vild til at overtage stedet. Der er en god stemning i restauranten, og den skal jeg da bare videreføre,” siger Bente Schmidt.
Hun forventer at åbne 1. maj, og inden da vil hun bruge lidt tid på at friske stedet op. Baren skal renoveres, salen skal males og indgangspartiet skal have n kærlig hånd.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025