Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Foodexpo i slutningen af marts åbner dørene i Herning efter en ufrivillig coronapause, bliver der masser af inspiration at hente for de professionelle køkkener, som enten allerede arbejder med økologiske råvarer eller overvejer at omlægge til økologi.
Messen har i år valgt at sætte ekstra fokus på bæredygtighed og økologi, og har i samarbejde med Økologisk Landsforening dedikeret en hel hal til fremtidens bæredygtige og økologiske produkter. Her bliver der masser af paneldebatter og events, som sætter spot på økologien.
Samtidig har arrangørerne i år besluttet at alle Foodexpos egne spisesteder i de ti messehaller skal have den midlertidige udgave af Det Økologiske Spisemærke i bronze, og ifølge Torben Blok, markedschef for foodservice i Økologisk Landsforening er Nordens største fødevaremesse noget nær det optimale sted at vise hele fødevarebranchen, hvad spisemærkerne kan.
MCH Messecenter Herning danner 27.-29. marts rammen om Nordens største fødevaremesse.
”Vi ønsker at være så synlige som muligt, og derfor er vi meget glade for samarbejdet med Foodexpo, som samler alle professionelle i fødevarebranchen og virkelig tager ansvar i forhold til bæredygtighed. Samtidig mener vi, at tiden er den helt rette til at få sat gang i en ny bølge og få endnu flere i gang med økologi,” siger Torben Blok.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025