Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var egentlig ikke meningen, at Tahir Siddique skulle ind i restaurationsbranchen, skriver BT.dk.
”Det skete bare lige pludselig,” fortæller iværksætteren, der onsdag kunne byde gæster velkommen i Odenses nye street food-marked. Tilbage i 2019 overtog Tahir Siddique Arkaden Street Food midt i Odense, da det var gået konkurs.
”Jeg spiste der tit. Så jeg følte, at jeg blev nødt til at redde stedet. Så det var lidt en fejl, jeg kom ind i branchen,” fortæller han.
Nu har han forvandlet Thrige Hallerne i Skibhuskvarteret, der oprindeligt fungerede som smede- og svejseværksted i midten af 1900-tallet, til et madmarked med ti madboder. Sushi, burger, arabisk og vietnamesisk mad er nogle af de retter, du kan finde på det nye menukort.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025