Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var egentlig ikke meningen, at Tahir Siddique skulle ind i restaurationsbranchen, skriver BT.dk.
”Det skete bare lige pludselig,” fortæller iværksætteren, der onsdag kunne byde gæster velkommen i Odenses nye street food-marked. Tilbage i 2019 overtog Tahir Siddique Arkaden Street Food midt i Odense, da det var gået konkurs.
”Jeg spiste der tit. Så jeg følte, at jeg blev nødt til at redde stedet. Så det var lidt en fejl, jeg kom ind i branchen,” fortæller han.
Nu har han forvandlet Thrige Hallerne i Skibhuskvarteret, der oprindeligt fungerede som smede- og svejseværksted i midten af 1900-tallet, til et madmarked med ti madboder. Sushi, burger, arabisk og vietnamesisk mad er nogle af de retter, du kan finde på det nye menukort.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025