Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var egentlig ikke meningen, at Tahir Siddique skulle ind i restaurationsbranchen, skriver BT.dk.
”Det skete bare lige pludselig,” fortæller iværksætteren, der onsdag kunne byde gæster velkommen i Odenses nye street food-marked. Tilbage i 2019 overtog Tahir Siddique Arkaden Street Food midt i Odense, da det var gået konkurs.
”Jeg spiste der tit. Så jeg følte, at jeg blev nødt til at redde stedet. Så det var lidt en fejl, jeg kom ind i branchen,” fortæller han.
Nu har han forvandlet Thrige Hallerne i Skibhuskvarteret, der oprindeligt fungerede som smede- og svejseværksted i midten af 1900-tallet, til et madmarked med ti madboder. Sushi, burger, arabisk og vietnamesisk mad er nogle af de retter, du kan finde på det nye menukort.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025