Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En af landets største kantineleverandører Cheval Blanc oplevede et 2021 præget af corona og fald i væksten. Det viser selskabets regnskab for 2021. Omsætningen steg til 233,7 mio. kr. mod 195,8 mio. kr. i det coronaprægede 2020, men nåede ikke niveauet som i det rekordgode 2019, hvor omsætningen landede på 292,8 mio. kr., fortæller FødevareWatch.dk.
På bundlinjen præsterede Cheval Blanc ikke samme vækst som i toppen, og kantineaktøren kommer for første gang i selskabets levetid ud af året med et underskud.
Cheval Blancs adm. direktør Claus Tingstrøm begrunder underskuddet med, at virksomheden oplevede en ny, stor kundetilgang i sensommeren 2021, og at der var en del opstartsomkostninger forbundet med at servicere for dem. Derfor er han optimistisk over resultatet.
”Sidste år sagde jeg vist til jer, at vi ikke kunne få armene ned. Det kan vi ikke sige en gang til, men jeg kan sige, at vi er rigtig godt tilfredse med den situation, vi står i,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025