Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En af landets største kantineleverandører Cheval Blanc oplevede et 2021 præget af corona og fald i væksten. Det viser selskabets regnskab for 2021. Omsætningen steg til 233,7 mio. kr. mod 195,8 mio. kr. i det coronaprægede 2020, men nåede ikke niveauet som i det rekordgode 2019, hvor omsætningen landede på 292,8 mio. kr., fortæller FødevareWatch.dk.

På bundlinjen præsterede Cheval Blanc ikke samme vækst som i toppen, og kantineaktøren kommer for første gang i selskabets levetid ud af året med et underskud.

Cheval Blancs adm. direktør Claus Tingstrøm begrunder underskuddet med, at virksomheden oplevede en ny, stor kundetilgang i sensommeren 2021, og at der var en del opstartsomkostninger forbundet med at servicere for dem. Derfor er han optimistisk over resultatet.

”Sidste år sagde jeg vist til jer, at vi ikke kunne få armene ned. Det kan vi ikke sige en gang til, men jeg kan sige, at vi er rigtig godt tilfredse med den situation, vi står i,” siger han.

Læs hele historien her.

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Log ind