Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere af Nomas ansatte kokke arbejder som såkaldte volontører. De arbejder altså i perioder som ulønnede praktikanter. Volontørerne gør det da også ofte for at få en fod indenfor hos de prestigefyldte restauranter og skrive det på cv’et. Men nu fortæller Noma til Berlingske, at de vil ændre deres praktikordning.
”Innovation og positiv forandring har altid været grundlaget for Noma, og derfor arbejder vi også løbende med at forbedre forholdene for vores medarbejdere og team,” skriver Nomas direktør, Peter Kreiner, i en e-mail.
Fra årsskiftet vil praktikanterne ikke længere være ansat i tre måneder, som det ellers hidtil har været kutyme hos restauranten. Nu bliver de i stedet ansat i seks eller 12 måneder, og som noget nyt vil de også modtage en løn på 20.000 kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025