Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selv københavnerne er misundelige, fortalte Mads Hylleholt Bøttger, der driver Jørgensens Hotel, forleden i avisen, da talen faldt på udeserveringen på Søndergade. Sådan skriver hsfo.dk.
For Café Vivaldi, der åbnede i maj i år, er det første sæson med udeservering, og den har fået en forrygende start, fortæller Djinie Nielsen, der er souschef på caféen. Djinie Nielsen mener også, at naboskabet med de andre cafeer har en positiv afsmitning.
”Det ser livligt ud, når man går forbi, og hvis der ikke er plads det ene sted, kan man finde plads ved siden af. Det giver en god atmosfære med så mange muligheder for udeservering, og gæsterne får en oplevelse af, at det her er stedet, hvor man sætter sig.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025