Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kantinevirksomheden Kokkenes Køkken har fået en ny driftschef for selskabets jyske kunder. Fremover bliver det Majbrit Madsen Eriksen, der får ansvaret for at sikre gode gæsteoplevelser samt medarbejdernes trivsel og udvikling, skriver Kokkenes Køkken i en pressemeddelelse ifølge FødevareWatch.dk.
"Vi oplever stor kundetilgang og opruster for at fortsat kunne levere landets bedste kantineløsning, også for vores nye kunder," siger direktør Maj Toppenberg blandt andet om tilføjelsen til teamet af driftschefer.
Majbritt Madsen Eriksen har erfaring fra både kantine-, restaurations- og hotelbranchen. Senest har hun været i Jespers Torvekøkken, hvor hun besad stillingen som kundechef.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025