Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madfestivalen Dining Week er tilbage, og madglade danskere kan allerede nu sikre sig en billet. Konceptet går - traditionen tro - ganske enkelt ud på, at restauranten sætter en menu, der så sælges til et fast beløb. Og særligt i år er det vigtigt, at der bakkes op om restaurationsbranchen, der har været hårdt ramt af nedlukninger, aflyste julefrokoster og afstandskrav, lyder det fra Dining Weeks direktør, Bjørn Beyer, til TV2 Lorry.
”Det er nu, vi skal passe på den branche, som vi er så stolte af. Vi er internationalt kendt for vores restaurationsbranche, og København er en gastronomisk metropol ude i verden. Den stolthed er meget i knæ lige nu, og derfor er det vigtigt, at vi værner om og bevarer den,” siger Bjørn Beyer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025