Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dødens pølse. Normalt er det retten på menuen, hvis man som restaurantejer vælger at holde åbent mandag aften. Men sådan var det langt fra alle steder i aftes. 14. februar var nemlig Valentinsdag, og selv om det stadig i høj grad er en amerikansk højtid, så vinder dagen indpas i Danmark, skriver Stiften.dk.
Hos DiningSix, der blandt andet står bag restauranterne Köd, Basso, Klokken og Keyser Social i Aarhus, kom man også til at gå forgæves. Det forklarer Stine Skonning Plasmann-Hansen, der er PR- og kommunikationschef i DiningSix.
”Vi er vant til, at Valentinsdag er travl, men i år havde vi faktisk regnet med, at det ville blive nødvendigt at lave et eller andet valentine-stunt for at trække gæster til sådan en mandag aften. Det nåede vi ikke. Allerede for et par uger siden begyndte ordrebøgerne at blive fyldt op af sig selv, og det gælder i alle vores forskellige restauranter i både Aarhus og København uanset koncept og tid på dagen,” siger Stine Skonning Plasmann-Hansen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025