Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere af de restauratører, som Politiken har talt med, mener, at branchen indimellem bliver fremstillet værre, end den er. Kokken Kamilla Seidler fortæller blandt andet:
”Der er mange problemer, og det kan godt blive lidt mudret, når man taler om det. Derfor er det vigtigt at skille det ad. Én ting er sexisme og overgreb, som skal politianmeldes. Noget andet er dårlig ledelse. Der er også udefrakommende gæsteadfærd over for front of house-personale. Og så er der bare et gammelt hierarkisk system bestående af hvide hanelefanter, som skal ned med nakken. Normalt går jeg ikke ind for storvildtjagt, men lige nu virker det som en meget god idé.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025