Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I dag er det Sticks’n’sushi i Tivoli i København, der huser kontoret. I morgen er det restauranterne i Berlin, før Andreas Karlsson igen vender tilbage til Storbritannien, hvor han tidligere på ugen fløj ind fra, skriver Børsen.
“Jeg har en lidt hjemløs rolle, kalder jeg det. Jeg behøver ikke et skrivebord og en Eames-stol. De penge kan bruges til vigtigere ting – som at gøre vores restauranter til de bedste mulige. Jeg har byttet det ud med frihed, for gevinsten er, at jeg kan være til stede, rent faktisk se hvad der sker og agere på det,” fortsætter han.
For som topchef for kæden Sticks’n’sushi og de – ind til videre – 23 restauranter i tre lande vil Andreas Karlsson stadig helst være tæt på, de, hvor det sker; “magien,” som han kalder den.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025