Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I dag er det Sticks’n’sushi i Tivoli i København, der huser kontoret. I morgen er det restauranterne i Berlin, før Andreas Karlsson igen vender tilbage til Storbritannien, hvor han tidligere på ugen fløj ind fra, skriver Børsen.
“Jeg har en lidt hjemløs rolle, kalder jeg det. Jeg behøver ikke et skrivebord og en Eames-stol. De penge kan bruges til vigtigere ting – som at gøre vores restauranter til de bedste mulige. Jeg har byttet det ud med frihed, for gevinsten er, at jeg kan være til stede, rent faktisk se hvad der sker og agere på det,” fortsætter han.
For som topchef for kæden Sticks’n’sushi og de – ind til videre – 23 restauranter i tre lande vil Andreas Karlsson stadig helst være tæt på, de, hvor det sker; “magien,” som han kalder den.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025