Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jesper Thomsen er uddannet på en af de bedste restauranter i Danmark, nemlig Restaurant Frederikshøj ved Århus, som den prisbelønnede stjernekok Wassim Hallal står i spidsen for. I 2015 fik restauranten sin første michelinstjerne - i år fik den to, skriver Horsens Folkeblad.
I dag står Jesper Thomsen, 34 år, i spidsen for kantinen på Regionshospitalet Horsens, hvor personalet hver dag kan købe mad - ligesom kantinen leverer mad til patienter indlagt i regionspsykiatrien lige overfor hospitalet. Omkring 500 kunder runder kantinen hver dag, hvor prisniveaet for en frokost ligger på 25-30 kroner.
”Jeg har svært ved at gøre noget halvt. Jeg brænder for at lave mad og hele tiden udvikle det for at opnå noget bedre,” siger han, mens han er blevet trukket væk fra anretningen af dagens platter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025