Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jesper Thomsen er uddannet på en af de bedste restauranter i Danmark, nemlig Restaurant Frederikshøj ved Århus, som den prisbelønnede stjernekok Wassim Hallal står i spidsen for. I 2015 fik restauranten sin første michelinstjerne - i år fik den to, skriver Horsens Folkeblad.
I dag står Jesper Thomsen, 34 år, i spidsen for kantinen på Regionshospitalet Horsens, hvor personalet hver dag kan købe mad - ligesom kantinen leverer mad til patienter indlagt i regionspsykiatrien lige overfor hospitalet. Omkring 500 kunder runder kantinen hver dag, hvor prisniveaet for en frokost ligger på 25-30 kroner.
”Jeg har svært ved at gøre noget halvt. Jeg brænder for at lave mad og hele tiden udvikle det for at opnå noget bedre,” siger han, mens han er blevet trukket væk fra anretningen af dagens platter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025