Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurantåbning efter restaurantåbning har sat sit præg på regnskabet i pizzakæden Ild Pizza, der for tredje år i streg går ud af et regnskabsår med røde tal på bundlinjen.

Årets resultat bærer præg af en ambitiøs vækstplan med fortsat investering i produkt- og konceptudvikling.

Underskuddet voksede i året til et minus på 6,9 mio. kr. mod minus 4,7 mio. kr. i 2020, ligesom driftsresultatet i samme periode gik fra minus 5,7 mio. kr. til minus 7,7 mio. kr.

Ild Pizza offentliggør ikke omsætningen, men bruttofortjenesten voksede i perioden fra 4,8 mio. kr. til 13,5 mio. kr.

Ledelsen anført af medstifter samt nyudnævnt adm. direktør Anders Grønborg begrunder i sin beretning det voksende underskud med selskabets vækstplan og det, at man i løbet af de seneste år har etableret 20 restauranter på tværs af landet.

Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024

Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing fortsætter sin positive udvikling med stærke resultater. Direktør Ole Olsen fremhæver investeringer i medarbejdere, faciliteter og digitale løsninger som afgørende for hotellets vækst og fremtidige ambitioner.

Log ind