Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For et år siden meldte Sovino Gruppen ud, at timingen for restaurantåbninger var den rette.
Nu er der skruet ned for udvidelseslysten for en periode. I 2021 åbnede koncernen fem nye restauranter, men 2022 bliver i højere grad et år, hvor man i Sovino Gruppen skal slikke sine sår efter en kaotisk og ikke mindst uforudsigelig tid.
Adm. direktør i Sovino Gruppen, Torben Olsen siger:
”Selvfølgelig skal vi udvide forretningen, men vores fokus er også at passe på det, vi har, og komme igennem det her og næste år og se tiden an. For det har jo været dyrt.”
Sovino-direktøren skynder sig at understrege, at det går godt:
”Hvis vi sammenligner 2022 med 2019, ligger vi på de gamle forretninger i et indeks på omkring 122”.
Læs hele artiklen (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025