Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bar’sushi slår dørene op i Aarhus i starten af juni, og der kommer til at være plads til 36 spisende gæster samt mulighed for takeaway. Men det er ikke kun sushi, der serveres hos bar’sushi. På menuen finder du nemlig også stedets populære japanske tacos, Japas med blandt andet japanske rejecocktails og hjemmelavet tatsuta kylling, skriver MigOgAarhus.dk.
“Det giver vores gæster en unik mulighed for at spørge ind til maden, og vores passionerede kokke elsker at fortælle om sushi, så spørg endelig løs,” siger Henrik Harmsen, som ejer og driver den nye bar’sushi i samarbejde med et par partner, som har store ambitioner om at åbne flere bar’sushi-restauranter i Aarhus-området.
Bar’sushi blev startet op af Claus Skovsted, iværksætter og glødende sushi-entusiast, han åbnede som den første, en sushi restaurant i provinsen, helt tilbage i 2000. Den første bar’sushi åbnede i Odense for 16 år siden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025