Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sushikæden Letz Sushi tænker i mere bæredygtige baner, men det har vist sig ikke at være noget, der kan oversættes direkte til forbrugerne. Det skriver FødevareWatch.
Kædens restauranter har blandt andet forsøgt sig med forskellige danske fisk som hornfisk og makrel i det, de kalder 'sæsonens rulle'. Det er en rulle, der består af dansk, skånsomt fanget fisk, der er i sæson. Succesen har dog været svingende.
Ifølge kædens direktør skal danskerne opdrages i fisk.
”Vi skal tale ind i noget, som folk har et kendskab til, og som har noget lækkerhed over sig. Ikke at hornfisk og makrel ikke har det, men der er mange danskere, der tænker, at en makrel kun kan spises i tomatsovs og fra dåse. Det tager altså noget tid at opdrage folk til, at der er andre måder at spise fisken på,” siger Anders Barsøe.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025