Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Beslutningen tager afsæt i flere års forsøg på at skabe økonomisk overskud i Letz Sushi. Det er desværre ikke lykkedes og derfor starter arbejdet nu med lukningen af sushirestaurantkæden.

”Jeg vil gerne takke ledelsen og medarbejdere i Letz Sushi for deres store indsats for at skabe en succesfuld sushirestaurantkæde. Vi er taknemmelige for de mange timer og tanker, der er lagt i virksomheden. Alt dette vil vi naturligvis have i tankerne i det forestående arbejde. Jeg vil samtidig sende en stor tak for den trofaste opbakning fra vores kunder,” siger bestyrelsesformand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

”Vi er meget glade for og stolte af at drive og udvikle Letz Sushi, som er en af Danmarks førende sushirestaurantkæder med stort fokus på ansvarligt indkøb af både råvarer og emballage. Men vi må også bare sige det som det er. Det er ikke lykkedes os at skabe overskud trods mange ihærdige forsøg, og derfor arbejder vi nu på at lukke stille og roligt ned over de kommende måneder,” siger bestyrelsesformand i Letz Sushi, Lars Bo Jeppesen. 

Letz Sushi beskæftiger 223 medarbejdere i restauranter, produktion og administration, der i tirsdags blev informeret om lukningen.

I den kommende tid vil de nødvendige forhandlinger vedrørende de påtænkte opsigelser af medarbejdere finde sted.

Log ind