Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmark har lige nu 35 michelinstjerner fordelt på 26 restauranter. Hvor mange restauranter, der i år skal have én eller flere stjerner, bliver afgjort mandag aften. Det skriver Ritzau ifølge FødevareWatch.
Normalt bliver michelinstjernerne uddelt i februar, men coronasituationen har udsat uddelingen. Ifølge Tine Skriver, som er fødevarechef i HORESTA, er det vigtigt, at Danmark fastholder sit høje niveau ved den kommende uddeling mandag aften, da michelinstjernerne er med til at markedsføre og tiltrække turister til Danmark.
”Når du er Michelin-restaurant, arbejder og higer du efter det ypperste gastronomiske håndværk. Det er det, som driver dig. Men det har også en afgørende effekt på det omkringliggende restauranterhverv. Fordi gastroturisterne også benytter de andre, og fordi det inspirerer og løfter hele erhvervet. Samtidig skal gæsterne jo også komme og bo på vores hoteller, så det driver jo vores turismeerhverv, at vi har de her fyrtårne,” fortæller Tine Skriver til Berlingske.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025