Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er travlt på Filskov Kro ved Grindsted. Mangel på personale gør nemlig, at de tilbageværende kokke og tjenere løber stærkere end normalt. I køkkenet kan kok og tjener Ninna Brønddum godt mærke, at det er ekstra pres og stress på arbejdsdagene. Det skriver Jydske Vestkysten.
HORESTAs lokalafdeling i Syd- og Sønderjylland bekræfter, at manglende kokke og tjenere generelt giver ekstra arbejdsbyrder til de tilbageværende ansatte - og det er et stort problem.
”Man trækker hårdere på de medarbejdere, som bliver tilbage, og nogle steder bliver man nødt til at holde lukket flere dage om ugen,” siger Sten Slot, som er formand for HORESTA i Region Syddanmark.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025