Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når gourmetrestauranten Ghrelin i starten af 2022 rykker ind i nye lokaler i SHIP-bygningen i Aarhus Ø, er der plads til de helt store armbevægelser. Restauranten bliver nemlig tre gange så stor, som den hidtil har været. Det skriver Århus Stiftstidende.
Den ekstra plads, giver ifølge kokkene bag, langt flere muligheder for at eksperimentere og udvikle restaurantens kompetencer.
”Vi kommer til at få mere plads i køkkenet, ligesom vi får et testkøkken i kælderen, hvor vi kan udvikle vores færdigheder,” siger Anders Kuk Kristensen, som er den ene del af kokkeduoen bag Ghrelin.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025