Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nye tal fra Arla Pro viser, at kantinesalget er tilbage efter coronakrisen, og en befolkningsundersøgelse peger på, at der er nye forretningsmuligheder.

Hver fjerde dansker vil nemlig gerne have mulighed for at tage mad med hjem. Det skriver Arla i en pressemeddelelse, hvor de også tilføjer, at den stigende interesse for at tage mad med hjem formentlig er grundet ekstra hjemmearbejdsdage. I en undersøgelse svarede 60 pct. af de adspurgte, at de forventer at arbejde en til to dage hjemmefra ugentligt i fremtiden.

Se også

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Log ind