Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dansk Vegetarisk forening har i en undersøgelse talt med 3794 fleksitarer, vegetarer og veganere i Danmark, som peger på, at det er det begrænsede udvalg, der gør det svært at omlægge kosten og spise færre animalske produkter. Det skriver FødevareWatch.
41 pct. af de adspurgte mener, at det begrænsede udvalg er en stopklods for at vælge grøn mad. Problemet er størst blandt veganere, men også en tredjedel af fleksitarerne ser det som udfordring, at udvalget ikke er større.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025