Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dansk Vegetarisk forening har i en undersøgelse talt med 3794 fleksitarer, vegetarer og veganere i Danmark, som peger på, at det er det begrænsede udvalg, der gør det svært at omlægge kosten og spise færre animalske produkter. Det skriver FødevareWatch.
41 pct. af de adspurgte mener, at det begrænsede udvalg er en stopklods for at vælge grøn mad. Problemet er størst blandt veganere, men også en tredjedel af fleksitarerne ser det som udfordring, at udvalget ikke er større.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025