Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De største offentlige kunder i særligt statsligt regi samler deres opgaver med blandt andet kantinedrift og rengøring i store, såkaldte facility management-udbud mod tidligere at have adskilt specialerne, hvilket kantineselskabet Cheval Blanc kritiserer effekten af. Det skriver FødevareWatch.

"Det betyder, at vi går glip af opgaver i staten, og det offentlige afskærer sig fra at handle med et bredt udsnit af branchen. Det ærgrer vi os over, og jeg mangler at se dokumentation for, at facility management-pakker er bedre eller billigere – derfor tillader jeg mig at spørge, hvorfor gør man det så," lyder kritikken fra adm. direktør i Cheval Blanc, Claus Tingstrøm.

Læs hele historien her.

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Log ind