Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Burger King har netop lanceret en plantebaseret udgave af nuggets på det amerikanske marked. Det sker i samarbejde med virksomheden Impossible Foods, som for to år siden begyndte at levere til Burger Kings kødfri burgere.
Burger Kings største konkurrent, McDonald’s, samarbejder med Impossible Foods’ konkurrent, Beyond Meat, men samarbejdet har endnu ikke ført til lancering af plantebaserede produkter i USA.
Plantebaserede burgere har været kendt gennem et stykke tid på det amerikanske marked, men erstatninger for kyllingeprodukter er først kommet til for nylig. Til gengæld sker der lige nu rigtig meget på denne front.
En del af forklaringen på denne udvikling er, at prisen på kyllingekød er fordoblet i løbet af i år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025