Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De flytter ikke så langt, teamet bag gourmetrestauranten Ghrelin. I tre år har de boet i Z-huset på Aarhus Ø, men til februar næste år åbner de i Ship, det nye Olav de Linde-byggeri mellem lystbådehavnen og Aarhusbugten. Her får de dobbelt så mange kvadratmeter og plads til 50 gæster mod de nuværende 30, skriver Jyllands-Posten.
”Intimiteten og personligheden vil fortsat være vigtig for Ghrelin, for vi vil have god tid til den enkelte gæst, men vi har haft en stor efterspørgsel på større arrangementer som bryllupper, der typisk ligger mellem 40-50 personer. Vi har også været lidt udfordret med selskaber på 10-15 gæster, og dem får vi nu et separat lokale til i Ship,” forklarer Jonas Langhoff, medindehaver af Ghrelin.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025