Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De flytter ikke så langt, teamet bag gourmetrestauranten Ghrelin. I tre år har de boet i Z-huset på Aarhus Ø, men til februar næste år åbner de i Ship, det nye Olav de Linde-byggeri mellem lystbådehavnen og Aarhusbugten. Her får de dobbelt så mange kvadratmeter og plads til 50 gæster mod de nuværende 30, skriver Jyllands-Posten.
”Intimiteten og personligheden vil fortsat være vigtig for Ghrelin, for vi vil have god tid til den enkelte gæst, men vi har haft en stor efterspørgsel på større arrangementer som bryllupper, der typisk ligger mellem 40-50 personer. Vi har også været lidt udfordret med selskaber på 10-15 gæster, og dem får vi nu et separat lokale til i Ship,” forklarer Jonas Langhoff, medindehaver af Ghrelin.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hilton vil åbne tre nye hoteller om ugen i 2025
11-06-2025
-
Marriott tester AI til smartere værelsesfordeling
11-06-2025
-
Nyt boutiquehotel åbner i København
11-06-2025
-
BonBon-Land fordobler overskud efter gæstefremgang
11-06-2025
-
Dansk rigmand åbner sommerbar på Bornholm
11-06-2025
-
Hoteldirektør støtter taxa-forslag: Gæster risikerer at stå uden kørsel
11-06-2025
-
To danske restauranter blandt verdens 100 bedste
11-06-2025
-
Erfaren salgsprofil vender tilbage til HUSET Middelfart
11-06-2025