Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De flytter ikke så langt, teamet bag gourmetrestauranten Ghrelin. I tre år har de boet i Z-huset på Aarhus Ø, men til februar næste år åbner de i Ship, det nye Olav de Linde-byggeri mellem lystbådehavnen og Aarhusbugten. Her får de dobbelt så mange kvadratmeter og plads til 50 gæster mod de nuværende 30, skriver Jyllands-Posten.
”Intimiteten og personligheden vil fortsat være vigtig for Ghrelin, for vi vil have god tid til den enkelte gæst, men vi har haft en stor efterspørgsel på større arrangementer som bryllupper, der typisk ligger mellem 40-50 personer. Vi har også været lidt udfordret med selskaber på 10-15 gæster, og dem får vi nu et separat lokale til i Ship,” forklarer Jonas Langhoff, medindehaver af Ghrelin.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025