Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Stig Jensen skal stå i spidsen for videreudviklingen af den gastronomiske profil hos Søhuset Konferencecenter med fokus på mere bæredygtige tiltag. Han bliver ansvarlig for forplejning i forbindelse med møder, konferencer og events samt DTU Science Parks daglige frokostgæster.
Stig Jensen har været kok i 27 år, og er udlært ved Søllerød Kro. Hans mange års erfaring kommer fra den gastronomiske elitescene i København; Snapstinget på Christiansborg og de seneste 9 år som køkkenchef hos Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.
Stig Jensen skal blandt andet vise vejen til at øge økologiprocenten af mad- og drikkevarer til 60-90%, hvilket kvalificerer til Det Økologiske Spisemærke i sølv. Derudover vil Søhuset Konferencecenter udfase forbruget af oksekød i 2021, og i stedet lade gæsterne nyde andet dansk kød suppleret af flere grønne, gastronomiske nybrud.
”Jeg er meget optaget af det ryk, der er ved at ske, hvor der er en bevidsthed om, at vi er nødt til at spise mere plantebaseret. Jeg glæder mig til at servere mere grønt, hvor gæsten stadig får en aha-oplevelse og går glad fra Søhuset Konferencecenter,” siger Stig Jensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025